Combineer elegantie,
vrouwelijkheid en gemak.

BEAU Luxe Lingerie

ABOUT BEAU

BEAU Luxe Lingerie: Al Ruim 30 Jaar Jouw Expert in Lingerie, Badmode, Nachtmode en meer. 

Bij BEAU Luxe Lingerie zijn we al meer dan 30 jaar de expert op het gebied van lingerie, badmode, nachtmode en nog veel meer. Wij bieden je een eerlijk en passend advies, waarbij we de vele kanten van jouw vrouwelijkheid accentueren. Combineer elegantie, vrouwelijkheid en gemak met onze uitgebreide collectie.

Of je nu kiest voor stoer, romantisch, uitdagend of functioneel, wij helpen je graag een keuze te maken uit onze prachtige collectie. Onze lingerie laat je stralen en zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd voelt. Ook voor bad- en nachtmode ben je bij ons aan het juiste adres. 

Straal uit wat je voelt en kies voor de prachtige lingerie van BEAU Luxe Lingerie.

The boutique

Welkom bij Onze Boutique in Hartje ‘s-Hertogenbosch
Onze prachtige boutique in het hart van ‘s-Hertogenbosch is vijf dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00.

Hier dompelen we je onder in de nieuwste collecties lingerie, badmode, nachtmode, tops, en bieden we ook een mooie selectie herenmode. In een rustige omgeving bieden we je de mogelijkheid om in alle rust en privacy te passen en te ontdekken. 

We nemen uitgebreid de tijd om samen met jou een passende set te vinden. We laten je graag een andere kant van jezelf ontdekken, waarbij jij op jouw eigen manier straalt. Het allerbelangrijkste voor ons is dat jij je fijn en comfortabel voelt.

Spaarsysteem

The Exclusive Saving Cards (spaarsysteem).

De voorwaarden :

  • Bij elke besteding van €50,- ontvang je 1 stempel.
  • De stempel ontvang je niet op sale items.
  • Een volle spaarkaart (10 stempels) ontvang je €35,- korting op de volgende aankoop.
  • Indien stempelkaart wordt vergeten, bewaar de bon van jouw aankoop en neem deze mee bij jouw volgende bezoek/aankoop, zodat wij de stempel alsnog kunnen geven.

The giftcard

De BEAU Luxe Lingerie Cadeaubon. Het Perfecte Cadeau.

De BEAU Luxe Lingerie cadeaubon is een perfect cadeau voor iedere gelegenheid. Verwen jouw dierbare met een mooie gift, zodat deze persoon op zijn/haar moment kan genieten van deze waarde.